De studio

De geluids- en opname studio van Hans Rusche is ingericht voor professioneel gebruik en heeft een breed pakket aan mogelijkheden:

Complete muziekproducties
Hans Rusche maakt arrangementen en muziekbanden waaraan vervolgens zang en live-instrumenten kunnen worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat een volwaardige en professionele muziekproductie. Je kunt eventueel ook zelf materiaal aanleveren dat in samenwerking met Hans bewerkt kan worden.

Orkestbanden
Hans Rusche Studio is gespecialiseerd in het maken van orkestbanden op maat. In samenwerking met Hans bepaal je zelf hoe de orkestband zal klinken. Een song kan letterlijk worden nagemaakt, maar het is ook mogelijk een nummer in een nieuw, verrassend jasje te steken.

Hans is ook erg bedreven in het samenstellen van medleys. Hij heeft de afgelopen jaren talloze unieke, exclusieve orkestbanden gemaakt die bekende en minder bekende nummers een fris, een net iets ander geluid geven. Maar ook banden van bekende covers zijn bij de geluidsstudio in professionele handen.

Composities en arrangementen
Hans Rusche heeft een breed netwerk van componisten en tekstschrijvers, waarmee hij de afgelopen jaren tientallen songs heeft geproduceerd. Met grote passie wordt gewerkt aan jouw cd-productie die van basisidee tot eindproduct professioneel wordt begeleid.

Stemopnames
Een stem die naadloos aansluit bij de boodschap. Hans Rusche Studio is compleet ingericht voor het produceren van stemopnames voor commercials, voice-overs bij beeldmateriaal, luisterboeken, hoorspelen, promo’s en elke andere vorm van stemproducties.

Stemmenbestand
Hans Rusche heeft de afgelopen jaren een groot aantal stemproducties tot een goed einde gebracht. Hij beschikt dan ook over een netwerk van bekende, en minder bekende stemmen. Door zijn enorme ervaring weet Hans bovendien goed in te schatten welke stem voor welke boodschap het meest geschikt is.

Gitaarles
Gitaar is nog altijd zijn grote passie. Daarom brengt Hans zijn jarenlange ervaring graag over op jong en oud, gevorderd of beginner. Met zijn pedagogische aantekening van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag op zak, gaf Hans vele jaren les. En nog steeds vindt hij het leuk iedereen die akoestisch of elektrisch gitaar wil leren spelen de kneepjes van het instrument bij te brengen.

 

 

neem_contact_op