Live muziekopnames

De studio van Hans Rusche is klein, maar heel fijn.
Door zijn intimiteit is de geluidsstudio bij uitstek geschikt voor opnames met kleine bezettingen.
Kleine klassieke muziekensembles, jazzformaties, maar ook singer-songwriters vinden al jaren hun weg naar Muiderberg.

In elke beschikbare vierkante meter staat hypermoderne apparatuur, waarmee Hans in staat is elke snaar en stem in de juiste verhouding te laten klinken.

Hans produceerde in zijn opnamestudio de afgelopen jaren talloze producties. Van Latin-jazz, tot klassiek gitaar, en van Glennis Grace tot volkszanger Dries Roelvink.
Een breed scala van muziekstijlen dus. En voor elke artiest, zanger, musicus of stemacteur heeft Hans Rusche evenveel passie, geduld en overgave om samen de mooiste productie te maken.

Met zijn conservatoriumopleiding op zak, blijkt Hans niet alleen een perfect gehoor te hebben ontwikkeld, maar weet hij vaak ook inhoudelijke suggesties te doen die het evenwicht in de muziekproductie ten goede komen.

Daarnaast weet Hans een lekkere ontspannen sfeer te creëren, waarin creativiteit, passie en professionaliteit naadloos in elkaar overgaan. De opnameleider neemt alle tijd, rust en kijkt niet op een kwartiertje meer. Het beste resultaat telt en dat kan alleen worden bereikt als alle elementen van de opname in volledige harmonie zijn.

neem_contact_op