Een eerste blog schrijven

Een eerste blog schrijven is waarachtig niet eenvoudig……..Wat wil je delen met anderen?

Er zijn zoveel onderwerpen te bedenken, maar heb je er iets zinnigs over te melden en is het boeiend genoeg voor potentiële klanten? Misschien hoeft het niet alleen gericht te zijn op klanten, maar ook op collega’s, vrienden en familie. Of moet je per blog kijken wie tot de doelgroep behoren en alleen die mensen op de hoogte stellen van wat je te melden hebt? Als ik bijvoorbeeld een verhaaltje schrijf dat betrekking heeft op mijn eigen muzikale smaak,kan ik mij voorstellen dat dit voor een deel van mijn klantenkring absoluut niet interessant is, terwijl het dat voor anderen juist wél is…….

In eerste instantie toch maar zoveel mogelijk klantgericht schrijven, lijkt me. Desalniettemin, hier en daar een snufje eigen smaak kan vast geen kwaad.

Maar aangezien dit mijn eerste echte blog wordt, leek het me toch een goed idee om iets persoonlijks te doen. Mijn zoontje Milan zat begin dit jaar, hij was toen nog zes jaar, voor de microfoon en zong spontaan ‘Ik neem je mee’ van Gers Pardoel. Hij zong dit zó goed qua timing en zuiverheid, dat ik vrij eenvoudig een begeleiding kon toevoegen. Tegenwoordig heeft hij zangles bij Vannessa Thuyns hier in Muiderberg en dat is zijn grote passie! Hier het resultaat: